killer sover liam busar

image51

image52

mera bilder

image44

image45
image49


Hejhej!

Som ni kanske har märkt har min kära matte använt MIN blogg för att dumpa bilder från kameran på... Själv har jag knappt fått någon datortid alls.

Jag har fått träna och dra mycket. Släde, pulka och människa har jag dragit på. Idag var det pulka och det är så roligt. Det är nog det roligaste. Annars så ligger jag mest hemma och myser i korgen, när jag inte busar med Liam eller funderar på mat.

Matte jobbar en hel massa, jag vet inte vad hon gör men hon kommer ofta hem och är trött.

Som ni kanske så så provade jag tävlingsdräkten förra veckan. Den var nog inte min för både modellen och storleken var fel. Men jag har sett hundar med såndär dräkt. Bl.a en setter i Norge...

Nu måste jag snart gömma mig för alla dom andra hundarna försvinner in i badrummet en efter en. Ut kommer dom efter en stund och är BLÖTA. Det är lite oroväckande!
Jag dyker nog ner bakom soffan.
Hejdå!

bilder igen

image43



image40



image39

280875-32


280875-32


image33

Renmöte

Idag när jag kom ut hittade jag något konstigt bakom huset. Tror det var en ren men inte riktigt.
image30
Skräckblandad förtjusning...
Åhh det var bara Magnus med ett renskinn på sig. Varför?

Vi var ut och trände igår, jag fick springa i spann med Blixtra och sen när grabbarna skulle dra fick jag springa lös samtidigt. Det var skoj, jag blev trött och framförallt hungrig.

Snöat har det gjort nu så jag hoppas att matte tar fram skidorna snart. Och pulkan. Imorgon far vi till Gällivare och där tror jag vi ska kunna träna på snö. Annars är livet som vanligt, lite större flock eftersom Liam ska med upp till Gällivare. Då blir det Liam. jag, Birk och Killer.  Mamma Bira kommer nog inte att bo hos oss till en början.image29

RSS 2.0