Äntligen tillbaka!

Det var länge sedan jag fick möjlighet att blogga men nu är jag tillbaka!
Matte jobbar och gammelmatte är upptagen så jag kunde slinka upp till rummet med datorn. Ja, vi är hos mattes föräldrar jag och Birk.

I helgen var vi på tur i fjällen, tre dagar var vi ute och sov på tre olika ställen. Som vanligt går det sakta när människorna ska hänga med och det var väl Birk som livade upp tillställningen. Han ylade först på alla människor som var framför oss och sen blev han komplett galen när han upptäckte renarna. När han var som tokigast var jag tvungen att gläfsa med litegrann jag med. Inte för att jag bryr mig om renarna så mycket men det är svårt att gå sakta och vara tyst när ens kompis har flippat ut helt. Och ursäkta mig men det är faktiskt min uppgift att flippa ur.
Vi gick i alla fall först till Sylarna, där har jag varit förut med gammelmatte. Sedan gick vi till Gåsen men det var bara tre grå stugor och en massa renar. Ingen gås...
Sen gick vi tillbaka till dit vi var först, Storulvån och där fanns det får. Ja det är sant och ett extra beskäftigt får stirrade på oss och bäade. Hjälp! sa Birk. Voffvoff sa jag! 

Igår fick vi dra för första gången på väldigt länge. Verkar som den där fördömda "semestern" är över äntligen. Människorna talar sig varma om semester, att det är så skönt och roligt etc. Vaddå? Har jag missat nåt? Semester betyder ju bara att vi inte får dra, inte får springa flera timmar och inte jaga. Vad är det för skönt och roligt med det? Nä nu hoppas jag på vardag och träning igen. Inte massa lydnadstjafs och koppelpromenader utan drag, jakt, långpass och SIMMA!
Det var lite jobbigt att dra igår men så roligt att jag bara va tvungen att skrika lite i början. Matte säger att om jag hade varit lite större skulle hon va död för länge sedan genom mina katapultstarter. Nu är jag tyvärr den som förlorar och studsar tillbaka om matte bromsar. Skulle vara kul att se Birk göra så, då skulle matte minsann få flyga. Vi har förresten testat det när vi dragit i dubbelspann och förutom att hon flög så blev hon flyg förbannad.... ooops!

Nu är jag riktigt hungrig. Ska smita in på Figos blogg och sen ska jag ner och tigga mat.
Pussa och slickar /Kickan

Ps: Genom allt sånt lydnadsgrejs jag tålmodigt uthärdat kan jag nu titulera mig LP1. Fråga mig inte vad det betyder men det är säkert bra för matte blev glad och jag fick korv.

RSS 2.0