Nyårsafton

Hejsan!
Idag är det vad människorna kallar för nyårsafton. Jag tror det är då det smäller ute men det ramlar inte ner några fåglar att apportera. Konstigt! Jag vet för jag brukar springa runt och snoka varje gång det smäller men det enda jag hittat hittills är pinnar.

Vi var och tränade i förrgår i det där Edsåsdalen. Det var lika isigt som hemma. Först drog jag på mattes mamma men hon bara ramlade så till min stora besvikelse vände vi och åkta tillbaka till bilen. Matte och Birk fortsatte åka och jag ville ju med dom så mattes mamma fick dra mig till bilen. Efter en lång stund kom dom tillbaka och då kopplade matte in mig så vi for iväg uppåt fjället. Jag sprang om ett stort slädspann och det var riktigt roligt enda tills jag blev trött. Där uppe på fjället luktade det fågel och när vi vände tillbaka och jag fick pusta ut nån minut så markerade jag fågeldoft. Matte följde mig att titta under trädet men det var bara en skit kvar... Sen joggade jag hem och passade på att beundra utsikten på vägen tillbaka. Tänk, jag har aldrig sett att det finns saker bredvid spåret förut men det fanns ju en hel värld där!

Nu har vi druckit jättemycket på morgonen så jag tror vi ska ut och träna idag. Det har snöat så det är mjukt och fint ute. Sen hoppas jag att oxfilén räcker även till mig ikväll!

Gott nytt år och ännu hellre nya SPÅR!
/Kickan som jagar raketer som en liten raket. 

GOD JUL

Hejhej och hallå!
Jag har inte haft mycket datortid på slutet. Matte har ständigt ockuperat den eller så har hon ockuperat mig...
Men nu är jag tillbaka.
Det är isigt och livsfarligt att vara ute och träna. Livsfarligt för människor åtminstone för matte skriker och låter hela tiden när hon försöker åka skidor efter oss. STOPP, STANNA, SAAAAKTA! Å då springer jag och Birk ännu fortare...

Igår var vi i stallet och jag städade som vanligt på golvet efter hästarna. Tänk vad godis dom tappar! Men sen hände något konstigt. Jag stoppade in nosen i hörnet inanför foderhinkarna för där luktade det OST och då smälldet det till på nosen. Jag blev helt förskräckt, osten bet mig! Läskigt. Matte skrattade så hon vek sig dubbelvikt och sa nånting om jätteråtta i fällan. Hmmmmmm.....

Imorgon har jag hört att vi ska åka till fjällen där det finns snö så vi får träna ordentligt. Bra förslag tycker jag. Mera träning och mera mat!

image16
Nu ska jag ladda såhär inför imorgon.

image30
För det här är allt ni kommer att se av mig sen!

Puss puss från storråttan.

RSS 2.0